Базната станица TETRA DIB-R5

DIB-R5 е најновата генерација на сигурни и моќни базни станици од Hytera. Спогодбата за пионерски TETRA Release 2 и TEDS го прават DIB-R5 многу привлечен за сите сценарија каде достапноста и брзината на податоци се неопходни.
DIB-R5 е најновата генерација на сигурни и моќни базни станици од Hytera за радио системите ACCESSNET-T IP TETRA. Поддршката за пионерската TETRA Release 2 и TEDS го прават DIB-R5 исклучително привлечен за сите сценарија во коишто достапноста и брзите податоци се задолжителни.

Варијанти на производи:
  • DIB-R5 напредна – модуларна и флексибилно прилагодлива базна станица со до осум носачи
  • DIB-R5 компактен – компактен варијанта на DIB-R5 со интегриран хибриден комбинер и минимален услов за простор, дури и за инсталирање во стандардни лавици за опрема 19 “.