HYTERA

Вредноста на современите радио технологии лежи во проблемите што ги решаваат. Од едноставно пренесување на говор преку комуникација со податоци до софистицирани апликативни решенија: Различни индустрии имаат различни побарувања на професионално мобилно радио. Hytera нуди широк спектар на технологии за индустрии, како што се организации за јавна безбедност, транспортни компании, комунални компании и индустриски компании. Со DMR, TETRA, аналогно радио и LTE, имаме идеална технологија за вас да одговориме на која било потреба.